.

Studenter fotografering

”Studenterportræt

”Studenterportræt

”Studenterportræt

Studenterhue fotografering

Tillykke med din nye studenterhue,
det skal da fejres og ikke mindst huskes.


At blive student, er selvsagt en stor begivenhed i dit, og i familiens liv. En sådan begivenhed skal selvfølgelig foreviges – og det fortjener at blive gjort professionelt.

Hos igaard.dk kan du få taget et studenter portræt i vores flotte studie i Ringe eller på en smuk lokation, det er portrætter der afspejler den særlige dags hovedperson, menlig dig på bedste vis.

Portræt af student

Få en af de dygtigste portræt fotografer på Fyn til at tage studenterportrættet af familiens stolte student.
Billedet af et ungt menneske iført den længe ventede studenterhue skal gerne afspejle både stolthed, glæde, god energi og en person med store forventninger til voksenlivet.

Dette foto skal være centralt i familiealbummet og måske hænge på væggen i resten af livet. Derfor skal portrættet være perfekt. Det fortjener du som student synes vi.

Som professionel portræt fotograf vil vi tage billedet i den rette belysning, den rette location og fra den rette vinkel.
Billedet bliver efterbehandlet og kræset for, sådan at et ender med at afspejle det unge menneske så naturligt og flot som muligt.
Et papirfoto eller lærredstryk i den bedste kvalitet skattes meget højere end mange fotoskud, der gemmes digitalt.

Andre billeder end portrætter

Studenterfotografering behøver slet ikke at begrænse sig til at være portrætfotos af den lykkelige student, det kan også i høj grad være alt og alle omkring studenten.
Den milepæl, en studentereksamen er for studenterhuens ejer, bør der tages gode billeder af. Det sker kun én gang.

Men selvfølgelig skal studenten fotograferes, og selvfølgelig skal der tages nogle fantastiske og professionelle studenterportrætter.

Det evige billede

Den stolte student og hendes eller hans lige så stolte familie fortjener at have en serie af virkelig gode billeder fra den store dag.

Der bliver nok taget et hav af billeder med mobiler ogl. netop den dag, men skal billederne skille sig ud fra mængden, så er en mskal de være af virkelig god kvalitet. De skal tages af en professionel fotograf, der forstår at få hovedpersonen til at udstråle alt det, som der føles i anledningen af den velfortjente hue.

Studenterportrættet er et, der enten skal hænge på væggen eller stå i reolen i årevis eller tages frem i albummet og betragtet i lige så mange år fremover. Derfor bør det være et billede, der er kræset for, og som lader studenten ses som den bedste udgave af sig selv.

Book en fotograf

Det er alle pengene værd at hyre en professionel fotograf fra igaard.dk, når de store begivenheder i livet skal gemmes. Send bud efter fotografen og få lavet en god aftale om, hvor, hvornår og hvordan I ønsker disse billeder taget.

Vi dækker ikke kun Odense og omegn, vi dækker hele Fyn, Jylland, Sjælland og Bornholm.

Milepæle på livets vej skal markeres og gemmes – ikke kun i hjertet, men også på fotopapir af høj kvalitet.

Studenterbilleder på Fyn

Når familiens håbefulde unge menneske endelig har fået studenterhuen på hovedet, så skal der så afgjort tages billeder af det synes vi.

Der skal nok blive taget et hav af billeder med mobil på sådan en helt særlig dag, men netop fordi det er en så stor mærkedag, så fortjener alle, at der bliver taget nogle professionelle billeder.

Hos iggaard.dk dækker vi hele Fyn og omegn og naturligvis også resten af Danmark, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten på vores fotoarbejde.

Studenterportrættet

Den lykkelige student og hans eller hendes stolte forældre fortjener, at der på denne dag bliver taget de allerbedste portrætbilleder af dagens hovedperson.

Lad os hos igaard.dk gøre det, så får I de gode, naturlige billeder, der er taget med professionelt fotoudstyr i de rette omgivelser, og som har fået den rette efterbehandling.

Det er afgjort værd at ofre på den store dag. Husk på, at disse papirbilleder skal kigges nøje på i generationer fremover. Man bliver kun student én gang.

Studenterfotografering

Det kræver sin fagmand at tage et perfekt portrætfoto. Det gør sig selvfølgelig også gældende, når det drejer sig om det helt rigtige studenterbillede.

Dagens hovedperson fortjener bestemt at blive foreviget med den længe ventede studenterhue på.
Dette billede skal bare sidde lige i skabet, og det skal afspejle huens ejermands blandede stemning af ung forventning.

Dette er vi som professionelle portrætfotografer særligt trænet i, så I kan roligt overlade fotoopgaven til os. Så kan I være helt sikre på, at de leverede billeder er fantastiske.

Når de store mærkedage i familien skal fejres, så sørg endelig for at få taget nogle professionelle billeder af begivenhederne. Det kan ikke gøres om.

Billeder siger som bekendt mere end 1000 ord. Derfor er det vigtigt, at lade billederne få ordet.

Lad igaard.dk stå for at skyde de bedste billeder af den lykkelige ejer af studenterhuen. Det er så fortjent.


Se også, hvad vi kan levere, hvis I ønsker at få lavet en studentervideo. Det er bare at ringe eller skrive og lave en god aftale med os.

kontakt os på Tlf.:3056 4057 foto@igaard.dk