.

Bryllupsfotograf Odense, København, Aarhus, Dubai
Fyn, Sjælland, Jylland & Bornholm
- ja faktisk hele verden.

”Bryllupsfotografering

Tjek om jeres bryllups dato er ledig i vores kalender:
Tjek i vores kalender om datoen er ledig

Bryllupsfotografering tilbydes i og omkring Odense, København, Aarhus, på Fyn, Sjælland og Bornholm samt i Jylland og Dubai.


Igaard.dk er et portræt- & bryllupsfotograf firma fra Fyn bestående af 2 fotografer, der med mere end 100 bryllupper, har rigtig godt styr på en vielses detaljer, og vi elsker bryllupper og tilbyder både video og foto, også med drone optagelser.
Firmaet har base lidt syd for Odense, vi dækker dog naturligvis også Sjælland, Jylland & Bornholm og vi rejser gerne verden rundt for, at lave smukke bryllups billeder til jer, så om brylluppet er i Aarhus, København, Rønne, i udlandet som eks. Dubai, Italien, Spanien, Norge eller et helt ottende sted er ikke så vigtig for os, vi kommer nemlig meget gerne og fotograferer til jeres bryllup uanset den geografiske placering.

Bryllupsfotografering i udlandet eller i Danmark? Så er I kommet til det rette sted!
Vi fanger stemningsfyldte øjeblikke, og laver smukke, unikke, intime og ærlige bryllupsbilleder, som viser jeres kærlighed og glæde på en smuk og naturlig måde.

Skal bryllupet holdes i et forsamlingshus, være et slotsbryllup eller skal det være et bryllup i udlandet så som Dubai, Norge, Spanien, Skotland, Schweiz eller Toscana i Italien?
Der er ikke nogen forskel for os fordi, vi elsker bryllupper uanset hvor de afholdes henne!

Vi har specialiseret os i bryllups- og portrætfotografering!


Lad os skabe jeres smukke bryllups billeder. Vi bruger vores store erfaring og viden til at skabe smukke bryllups billeder fra byer rundt om i verden, vi skaber nogle minder, I virkelig husker – uanset om I foretrækker et stille, intimt bryllup eller en stor og spektakulær bryllupsceremoni, der er værd for konger og prinser.
Drømmer I om at sige, at JA med jeres fødder dækket af sand I Dubai, på en tropisk strand eller at være prinsesse og prins i et gammelt slot, så er vi klar til, at skabe unikke, smukke og autentiske bryllups billeder til jer.
- Det handler I vores verden om at fange, de store drømme og de små detaljer og alt der i mellem.

Fra det lille intime bryllup til det store og ekstravagante bryllup - vi hjælper jer med at forevige jeres dag I billeder og video.
Vi fotograferer og filmer smukke bryllupsvideoer til bryllupper i både Danmark og udlandet.
- vi er stolte af at skabe disse unikke minder til jer som I alene eller sammen med jeres kære kan mindes i fremtiden.

Vi bruger vores unikke viden og store erfaring til at skabe minder fra en dag, I virkelig husker. Ved at booke os sikrer I, at I er frie til at nyde alle aspekter af jeres særlige dag, som en bryllupsdag jo netop er, I skal ikke tænke på andet end, at nyde dagen.

Lad os fotografere og optage bryllupsvideo til jeres bryllup i Danmark eller jeres destinations bryllup i udlandet, det kunne jo være I havde lyst til, at holde jeres bryllup i Dubai, Mallaga, Toscana, Bergen, Barcelona, Schweiz eller andet sted i verden – bryllupsdestinationer i Danmark og i udlandet er der i hvert fald masser af.

Ved valg af os til at lave jeres smukke bryllupsfotografier er I som brudepar, sikret 2 meget dygtige, rutinerede og seriøse bryllupsfotografer, vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Vi har derfor bl.a. minimum 2 professionelle spejlrefleks kameraer med på alle opgaver (så går det ene i stykker mens vi er til jeres bryllup, kan vi arbejde videre og dermed sikre jer fantastiske billeder), vi har også forskellige og lysstærke objektiver, flashlys, mange memorykort, ansvars forsikring hvis uheldet er ude, vi tager ALTID backup af jeres billeder og de er tilgængelige i min 12 mdr. efter vielsen.

Det er for os virkelig vigtigt, at billederne blive gode uanset om lokationen er det hyggelige gamle forsamlingshus, det storslåede slotsbryllup eller et bryllup i Dubai eller andet sted i udlandet.
Autentiske og smukke bryllups billeder fra os bærer en rigtig god kvalitet hele vejen igennem, hver eneste gang.

Som bryllupsfotograf fanger vi stemningsfyldte øjeblikke, og laver smukke, unikke, intime og ærlige bryllupsbilleder, som viser jeres kærlighed og glæde på en smuk og naturlig måde.

Sammen med os kan I være jer selv - dette giver i vores optik de bedste bryllupsbilleder, som I og andre, der ser dem, kan mindes resten af livet.
Nogle af de bedste bryllupsfotos er ofte ikke planlagt, men opstår spontant, fordi I som brudepar “bobler” af glæde på dagen, og alle der er til stede på jeres store dag er i godt humør.
Vi arbejder seriøst, professionelt og kreativt med jeres bryllupsbilleder, i respekt for jeres store dag, og ud fra de aftaler, vi har indgået forinden brylluppet. Når vi skal fotografere til et bryllup, starter vi med at lytte til jer. Vi vil gerne høre jeres egne ideer og drømme.
Dertil kan vi tilføje vore vinkler, og sammen skaber vi det bedste. Vi er diskret til stede; ser store og små begivenheder, fanger stemningen, og falder hyggeligt ind i dagen - præcis som en bryllupsfotograf bør være. At have fornøjelsen af, at forevige jer som nygift par, i form af billeder, lægger vi en stor ære, og et stort arbejde i, vi elsker at være, bryllupsfotografer. Vi ved, at bryllupsbillederne vil være minder for livet.
Vi bevæger os gerne imellem traditionelle, sjove og/eller skæve bryllupsbilleder.
Hvis I vælger at booke os som bryllupsfotograf til, at dække jeres bryllup, ved I, at jeres behov og ønsker bliver forstået; at der er kendskab til forløbet i et bryllup, at der vil være opmærksomhed på de store og små ting, der skal huskes bagefter, og at resultatet bliver fantastisk fordi, billedekvaliteten er i top.

Dét, at tage billeder af begivenheden, bør ikke overlades til den første og bedste i familien, selv om denne måske sagtens kan skabe flotte billeder. Det er i vores optik blot således, at en fotograferende gæst ikke får tid til, at nyde jeres bryllup, og dermed ikke får en lige så god dag, som de andre gæster.

LGBT vielse / LGBT bryllup

Vi går som det naturligste også ind for same-sex / LGBT ægteskaber fordi, vi tror på kærligheden uanset køn, religion eller alder.
Så kontakt os endelig hvis I ønsker bryllupsfotograf til jeres LGBT bryllup / vielse, vi elsker vort arbejde som bryllupsfotografer, så om det er et hetero eller LGBT bryllup / vielse betyder intet for os, vi elsker nemlig alle typer bryllupper mellem to som elsker hinanden.

Vi samarbejder med store og professionelle bryllupsplanlæggere der kan tilbyde jer, professional planlægning af bryllups lokationen, mad, underholdning, rejse- og overnatningsordninger til jer og jeres gæster.

Når dagen er slut og festen betalt, er billederne trods alt den bedste måde at huske det hele på.
Det er bl.a. derfor, I skal booke os som jeres bryllupsfotografer.

Vi glæder os til at høre fra jer - så kontakt os og fortæl os om jeres ønsker og ideer til jeres unikke

bryllup i Dubai, Danmark, Spanien, Italien, Norge, Sicilien på Fyn eller et helt syvende sted.


Trash the dress og Love the dress

Har I lyst til, at få flere og mere unikke billeder af jeres bryllups tøj, så er trash the dress og love the dress nogle ekstra muligheder som vi tilbyder.
Læs mere om mulighederne for trash the dress og love the dress hos os

Kærligste hilsner Tina & Jan