.

BRYLLUPSFOTOGRAFERING

”Bryllupsfotograf”
Som bryllupsfotograf fanger vi stemningsfyldte øjeblikke, og laver smukke, unikke, intime og ærlige bryllupsbilleder, som viser jeres kærlighed og glæde på en smuk og naturlig måde.

Sammen med os kan I være jer selv - dette giver i vores optik de bedste bryllupsbilleder, som I og andre, der ser dem, kan mindes resten af livet.

Nogle af de bedste bryllupsfotos er ofte ikke planlagt, men opstår spontant, fordi I som brudepar “bobler” af glæde på dagen, og alle der er til stede på jeres store dag er i godt humør.

Vi arbejder seriøst, professionelt og kreativt med jeres bryllupsbilleder, i respekt for jeres store dag, og ud fra de aftaler, vi har indgået forinden brylluppet. Når vi skal fotografere til et bryllup, starter vi med at lytte til jer. Vi vil gerne høre jeres egne ideer og drømme.
Dertil kan vi tilføje vore vinkler, og sammen skaber vi det bedste. Vi er diskret til stede; ser store og små begivenheder, fanger stemningen, og falder hyggeligt ind i dagen - præcis som en bryllupsfotograf bør være. At have fornøjelsen af, at forevige jer som nygift par, i form af billeder, lægger vi en stor ære, og et stort arbejde i, vi elsker at være, bryllupsfotografer. Vi ved, at bryllupsbillederne vil være minder for livet.
Vi bevæger os gerne imellem traditionelle, sjove og/eller skæve bryllupsbilleder.

Hvis I vælger at booke os som bryllupsfotograf til, at dække jeres bryllup, ved I, at jeres behov og ønsker bliver forstået; at der er kendskab til forløbet i et bryllup, at der vil være opmærksomhed på de store og små ting, der skal huskes bagefter, og at resultatet bliver fantastisk fordi, billedekvaliteten er i top.

Dét, at tage billeder af begivenheden, bør ikke overlades til den første og bedste i familien, selv om denne måske sagtens kan skabe flotte billeder. Det er i vores optik blot således, at en fotograferende gæst ikke får tid til, at nyde jeres bryllup, og dermed ikke får en lige så god dag, som de andre gæster. Når dagen er slut og festen betalt, er billederne trods alt den bedste måde at huske det hele på.
Det er bl.a. derfor, I skal booke os som jeres bryllupsfotografer.

Kærligste hilsner Tina & Jan